PALVELUNUMERO: 0400 681 452

Yritys

Kivikaari Oy on monialainen yritys, jossa on vahvaa nykyaikaista kiinteistöhuollon osaamista perustuen henkilökunnan monipuoliseen koulutukseen ja laajaan työkokemukseen. Yrityksellä on tehokas ja monipuolinen kalusto talvi- ja kesäajan kunnossapitotöihin. Päivystys toimii 24/7.

Toimintaperiaatteenamme on asiakaslähtöisten ja kokonaisvaltaisten palvelujen laatu, joka muodostuu ammattitaitoisten palvelujemme joustavuudesta, luotettavuudesta ja nopeasta saavutettavuudesta.

Yrityksemme asiakkaina ovat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, isännöitsijätoimistoja, yritysten liikehuoneistoja ja yksityisten henkilöiden asuintaloja. Yhteistyökumppanimme täydentävät yrityksemme palveluja ja osaamista monipuolisesti.

Yrityksellämme on laadunhallintajärjestelmä, johon kuuluvat palvelujemme säännöllinen seuranta ja kehittäminen. Keräämme palautetta toiminnastamme isännöitsijä-, yritys- ja yksityisasiakkailtamme. Olemme luotettava palvelujen tarjoaja ja kumppani kiinteistönne hoidon kaikkiin tarpeisiin.

Olemme kiinnostuneita edistämään sopimuskiinteistöjemme viihtyvyyttä, turvallisuutta, energiatehokkuutta sekä kiinteistöjen arvon säilymistä ja elinkaaren pidentymistä säännöllisillä huolto- ja kunnossapitopalveluilla. Otamme toiminnassamme huomioon käyttäjien tarpeita, kiinteistöjen ominaisuuksia ja toimintojen vaatimuksia.